Αναγνώστες

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

ΠΑΠΑΣ ΜΕ YUGO ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ FERRARI ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ AΛΚΟΤΕΣΤ.(ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΑΚΟΥ)

Ένας παπάς με ένα Υugo στρίβει χωρίς να ελέγξει σε μια διασταύρωση και πέφτει πάνω σε μια Ferrari που
έρχονταν από την άλλη μεριά και γίνεται μια τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφονται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατσουνιά. Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και έτοιμος για καυγά κατευθύνεται στον παπά και του λέει τα ακατανόμαστα.
Ατάραχος ο παπάς απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Yugo του και πράος του λέει:
«Τέκνον μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που έχει συντελεστεί ένα θαύμα. Τα αυτοκίνητα μας καταστράφηκαν εντελώς, όμως εμείς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό δεν είναι θαύμα;» Ο οδηγός της Ferrari συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον μιλάει με έναν παπά και αναδιπλώνεται:
-«Εεεεε, παπά μου, ναι! ίσως έχεις κάποιο δίκιο συγγνώμη.»
-«Κι όχι μόνο αυτό τέκνον μου», συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς «αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνοντας από αυτό το κρασί που προόριζα για την Θεία Κοινωνία» και του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που ήταν άθικτο από την σύγκρουση στην θέση του συνοδηγού.
Το ανοίγει ο παπάς και του το προσφέρει. Ο οδηγός της  Ferrari το παίρνει και κατεβάζει κάμποσο για να συνέλθει απ’ το σοκ.
-«Πάτερ μου, δεν ξέρω τι να πω, είναι πράγματι ένα θαύμα. Πιες κι εσύ για να δοξάσεις τον Κύριο»
-«Α, όχι τέκνον μου! Εγώ θα περιμένω την αστυνομία για το αλκοτέστ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου